Zomerkerk in Evean Westerwatering

Kerk in Westerwatering organiseert vanaf zondag 17 juli 7 weken een kerkdienst in Evean verzorgt wonen Westerwatering te Zaandam. De kerkdienst begint om 10.00 uur.

Kerk in Westerwatering organiseert elke week een kerkdienst. Tijdens de zomerperiode doen wij dit op zondag vanaf 10.00 uur in de recreatiezaal van Evean Westerwatering . Tijdens onze diensten staan Jezus en het woord van God centraal. We zingen begeleid met gitaar liederen, luisteren naar en preek en bidden met en voor elkaar.  Na de viering is iedereen welkom om te blijven voor een gezellige tijd onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Onze diensten zijn laagdrempelig en in de zomer vieren we de zondag samen met de kinderen. Naast kerkdiensten op zondag komen we op dinsdagavond om 19.30 uur in buurtcentrum De Zeskanter samen voor Woord en Gebed. 1 keer in de maand organiseren wij het kinderprogramma Kidzark. U bent van harte welkom bij een van onze activiteiten.  

Zomerkerk van 17 juli t/m 28 augustus elke zondag om 10.00 uur in de recreatiezaal van Evean Westerwatering, Elsbroekplantsoen 1 te Zaandam. Meer informatie kunt u vinden op onze website www.kerkinwesterwatering.nl of via email kerkinwesterwatering@gmail.com. U kunt ons ook vinden op facebook.com/KerkinWesterwatering

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to Top