Kerk in Westerwatering

Kidzark

I.v.m. de RIVM- richtlijnen is het voor ouders/begeleiders op dit moment niet toegestaan om de school binnen te komen. Kidzark-medewerkers verwelkomen de kinderen op het schoolplein en komen aan het einde van het programma met de kinderen weer naar buiten. Natuurlijk kunt u op het plein op 1,5 meter afstand wel een praatje maken met één van de medewerkers.

Kidzark

Eén keer in de maand organiseren wij KIDZARK.

Kidzark is een GRATIS creatief programma voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar t/m tieners in de tweede klas van het voortgezet onderwijs. 

Om 14.30 uur kunnen de kinderen binnenkomen en deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld een knutseltafel, een techniektafel, lees/spelletjestafel en zijn er kleine sportactiviteiten. 

Om 15.15 uur starten er twee programma’s rond een Bijbels thema. Een programma voor de kinderen met liedjes, verhalen en spelletjes. En een programma voor de tieners (groep 7 t/m de tweede klas van het VO). Om 16.30 uur gaat iedereen na een beker limonade en iets lekkers moe maar voldaan met een klein cadeautje weer naar huis!

Let op!

I.v.m. de RIVM- richtlijnen is het voor ouders/begeleiders op dit moment niet toegestaan om de school binnen te komen. 

Kidzark-medewerkers verwelkomen de kinderen op het schoolplein en komen aan het einde van het programma met de kinderen weer naar buiten. Natuurlijk kunt u op het plein op 1,5 meter afstand wel een praatje maken met één van de medewerkers.

Kom Gezellig Langs!

Wanneer is de Kidzark?

Eén keer in de maand op zondagmiddag

van 14.30 uur tot 16.30 uur

Aanmelden i.v.m. maximaal aantal deelnemers kan via 

kerkinwesterwatering@gmail.com

 

Onze standaard locatie is

Het Baken
P.A. van Meverstraat 9
Zaandam

Scroll to Top