Kerk in Westerwatering

5 juni Kidzark

Eén keer in de maand organiseren wij KIDZARK.
Kidzark is een GRATIS creatief programma voor kinderen vanaf 4 jaar t/m tieners in de brugklas. Om 14.30 uur kunnen de kinderen binnenkomen en deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld een knutseltafel, een techniektafel, lees/spelletjestafel en zijn er kleine sportactiviteiten.
Om 15.30 uur starten er twee programma’s rond een Bijbels thema. Eén voor de kinderen van groep 1 t/m 6 en één voor de kinderen van groep 7 t/m de brugklas. Om 16.30 uur gaat iedereen na een beker limonade en iets lekkers moe maar voldaan met een klein cadeautje weer naar huis!
I.v.m. de RIVM- richtlijnen is het voor ouders/begeleiders op dit moment niet toegestaan om de school binnen te komen. Kidzark-medewerkers verwelkomen de kinderen op het schoolplein en komen aan het einde van het programma met de kinderen weer naar buiten. Natuurlijk kunt u op het plein op 1,5 meter afstand wel een praatje maken met één van de medewerkers.

Samenkomsten

Kerkdienst: zondag 10.00 uur Het Baken

Woord en gebed: dinsdag 19.30 uur De Zeskanter

Kidzark:  zondag 14.30 uur Het Baken 1x per maand

Hier zijn onze samenkomsten

ANBI Gegevens

ANBI

Statutaire naam : Kerk in Westerwatering

Verklaring groepsbeschikking VPE : Wij behoren bij de ANBI-groepsbeschikking van Verenigde Pinkster- en Evangelie gemeenten

RSIN/fiscaalnummer : 860363363

Registratienummer VPE : 101270

Informatie

Kerk in Westerwatering

Scroll to Top