Kerk in Westerwatering

26 september Kidzark

Eén keer in de maand organiseren wij KIDZARK.

Kidzark is een GRATIS creatief programma voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Deze maand met een apart programma voor de tieners (groep 7 t/m brugklas) Om 14.30 uur kunnen de kinderen binnenkomen en deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld een knutseltafel, een kooktafel, een lees/spelletjestafel en zijn er kleine sportactiviteiten. Om 15.30 uur starten er twee programma’s rond een Bijbels thema met liedjes, filmpjes, verhalen en spelletjes. Om 16.30 uur gaat iedereen na een beker limonade en iets lekkers moe maar voldaan met een klein cadeautje weer naar huis!

I.v.m. de RIVM- richtlijnen is het voor ouders/begeleiders op dit moment niet toegestaan om de school binnen te komen. Kidzark-medewerkers verwelkomen de kinderen op het schoolplein en komen aan het einde van het programma met de kinderen weer naar buiten. Natuurlijk kunt u op het plein op 1,5 meter afstand wel een praatje maken met één van de medewerkers.

Aanmelden kan via kerkinwesterwatering@gmail.com

Samenkomsten

Kerkdienst: zondag 10.00 uur Het Baken

Woord en gebed: dinsdag 19.30 uur De Zeskanter

Kidzark:  zondag 14.30 uur Het Baken 1x per maand

Hier zijn onze samenkomsten

ANBI Gegevens

ANBI

Statutaire naam : Kerk in Westerwatering

Verklaring groepsbeschikking VPE : Wij behoren bij de ANBI-groepsbeschikking van Verenigde Pinkster- en Evangelie gemeenten

RSIN/fiscaalnummer : 860363363

Registratienummer VPE : 101270

Informatie

Kerk in Westerwatering

Scroll to Top